Esküvős dallamok - avagy zenék, amelyeket mi választanánk

Legyen szó egyszerű szertartásról vagy nagy lakodalomról, esküvő nem múlhat el zene nélkül. Összeszedtük három-három kedvencünket, hátha találtok közte jó ötletet. Vigyázat, két nagyon szubjektív minilista következik!

Tovább
Esküvői weboldal vs. facebook csoport

Újra és újra felmerül a kérdés, minek vacakolni egy esküvői weblappal, pláne pénzt áldozni rá, ha egyszer a közösségi oldalon is összeránthatjuk a násznépet. Összeszedtük, milyen pro és kontra érvek vannak egyik és másik mellett illetve ellen.

Tovább
Esküvői weboldal – mikor tegyük közzé?

Röviden és tömören: sosem lehet túl korai! Tulajdonképpen már rögtön az eljegyzést követően érdemes elindítani a weblapotokat, így biztosan mindenre jut idő, és bevonhatjátok a számotokra fontos embereket is a készülődésbe.

Tovább
Esküvői weboldal — az meg mi?

Hogy mi az az esküvői weboldal, tulajdonképpen egyértelmű: olyan online felület, ahol közzé teheti az ifjú pár a menyegzővel kapcsolatos legfontosabb információkat – mikor, hol, stb. – és azokon túl még sok minden mást.

Tovább
2019 esküvői trendjei

A nagy napnak elsősorban az ifjú párhoz, az ő ízlésvilágához kell passzolnia. Emellett azonban nem árt egy pillantást vetni arra, a szakértők milyen trendeket látnak kibontakozni, milyen divatot vetítenek előre az adott évre.

Tovább
crossmenu